Begin van brand aan de G. Dijksteelstraat.

Begin van brand aan de G. Dijksteelstraat.

Begin van brand aan de G. Dijksteelstraat.

BB 1 BB2Vanovond tegen 20:13u. is er melding gedaan van rookontwikkeling uit een woning aan de E. Dijksteelstraat nr.3.  De brandweer van de hoofdkazerne aan de verlengde gemenelandsweg is naar het adres uitgerukt. Bij aankomst omstreeks 20:18u. was er een hevige rookontwikkeling vanuit één van de kamers gelegen aan de straatzijde. Deze rookontwikkeling is het gevolg geweest van een begin van brand met een zuurstof-arme verbranding(onvolledige verbranding) , de ruimte was nl. zo goed als afgesloten.De schade heeft zich dan ook tot deze ruimte beperkt. De brandweer heeft afgeblust en de ruimte geventileerd. Het ontsaan van deze beginnende brand moet volgens vermoeden gezocht worden in  oorzaken van ‘elektrische aard’. Naar verluidt is de eigenaar van dit pand de welbekende artiest Brayen Bijlhout, die op het moment van ontstaan van de brand niet thuis  was.

March 8, 2015 / Nieuws

Share the Post