Woningbrand aan de soekwa straat

Woningbrand aan de soekwa straat

20150324_112826  20150324_112539

De brandweer is vanochtend omstreeks  01:15u uitgerukt naar en woningbrand aan de soekwa  straat nr. 15. Het vuur was na ongeveer een kwartier onder controle. Bij deze ging het om twee panden die op één perceel zijn gevestigd. De brand is ontstaan in pand nr. 15, waar op dat moment de vier bewoners sliepen. De brand is ontdekt door buren, die de bewoners hebben gealarmeerd. Naar verluidt is de brand ontstaan in een ruimte waar er regulier vis wordt gerookt, het vuur heeft zich vervolgens kunnen uitbreiden naar pand nr 17 dat als opslagruimte werd gebruikt. De brandweer heeft  voorkomen dat het vuur zich verder uitbreiden naar belendingen. Mr. Hendrik karso (bewoner) is de brandweer zeer erkentelijk dat ze mede door haar inzet de schade heeft kunnen beperken  aan het pand nr 15.

March 24, 2015 / Nieuws

Share the Post