MAGAZIJNBRAND MOLENPAD

    MAGAZIJNBRAND MOLENPAD

20150622_081117

In de vroege ochtend van maandag 22 juni werd omstreeks 00:57u  melding gedaan  van een woningbrand aan het Molenpad # 46  deze melding kwam van de centrale meldkamer van politie. Ter plaatse  bleek het om een opslagplaats te gaan van een supermarkt die in brand stond. Er  was  sprake van een grote binnenbrand, die gepaard ging met zware rookontwikkeling en knallen (vermoedelijk opgeslagen vuurwerk). Alhoewel de brandweer de brand  na 60 min  onder controle kreeg, duurde het uren nadat de na-en afblussingswekzaamheden waren afgerond . Het gebouw was in steen opgetrokken met een oppervlakte van ongeveer 18-10m2. Ten tijde van de brand sliepen twee arbeiders in de opslagplaats. Vanwege stroomuitval  kon de electrische roldeur van de opslagplaats niet open,waardoor de mannen genoodzaakt waren tegen de roldeur te trappen terwijl ze om hulp riepen. De vrouw van de winkelier schoot hen te hulp en deed de roldeur handmatig aan de buitenkant open. Naar verluidt heeft èèn van de arbeiders ademhalingsstoornissen opgelopen. Het pand is vrijwel  geheel afgebrand, evenzo de inventaris die overwegend uit levensmiddelen  bestond. Het pand is tegen brand verzekerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

June 22, 2015 / Nieuws

Share the Post