OLIETANKWAGEN OMGEKANTELD

OLIETANKWAGEN OMGEKANTELD

dsc9556Op vrijdagavond 10 juli omstreeks 22:45u  kwam een olietankwagen in een ravijn terecht. De hoge bomen in de ravijn hebben  voorkomen dat het voertuig dieper het dal in zakte. Dit incident vondt  plaats op de patamacaweg t.h.v. km 66. Het vermoeden bestaat dat het voertuig de weg die op een gegeven moment zich op een heuvel bevondt niet op kon. Het voertuig  ging achteruit de heuvel af, met als gevolg dat het in een ravijn omkantelde.  De brandweer van post Albina is na melding van dit incident  meteen uitgerukt.  Ter plaatse bleek dat er twee inzittenden aanwezig waren die vóór aankomst van de brandweer door de aanwezige politie uit het voertuig  waren gehaald. De bestuurder  heeft kneuzingen aan zijn been  opgelopen. Door de ligging van het voertuig in de ravijn is  brandstoflekkage opgetreden(unleaded). Het mobileresevoir  had een inhoud van ongeveer 21.000 liter brandstof.  De uitstromende brandstof  werd door de brandweer bedekt met  blusschuim, om het vrijgekomen gasmengsel  te neutraliseren. De bergingswerkzaamheden bij dit verkeersincident  waren  zaterdagmiddag nog in volle gang.

July 12, 2015 / Nieuws

Share the Post