WONINGBRAND TE MOENGO

WONINGBRAND TE MOENGO

images (3)Tijdens de werkzaamheden van de brandweer  Albina aan de Patamacaweg, waarbij een olitankwagen in een ravijn terechtkwam, kregen zij de volgende morgen omstreeks 05.50 een melding van een woningbrand te Moengo. Vanwege de langere ‘opkomsttijd’  van brandweer Albina op dat moment is Brandweer Tamanredjo eerst naar het brandadres uitgerukt.  Ter plaatse  werd een tweedelige woning  helemaal in brand aangetroffen. De woning was genummerd met 28 en 30. De brand deed zich voor op de hoek van de Mahohylaan en de Gouderegenlaan in het bauxietstadje. Toen brandweer Albina ter plekke arriveerde, werden de werkzaamheden aan hun overgedragen, deze hadden meer  af- en nablussings werkzaamheden te verrichten.  In pand nr. 28 bleven 4 mensen (2 volwassenen en 2 kinderen). De kinderen zagen plotseling een rookontwikkeling uit één van de slaapkamers van pand nr. 30 komen, waar de brand vermoedelijk  begonnen was. In pand nr. 30 bleven er 11 mensen (3 volwassenen en 8 kinderen). Ten tijde van de brand bevonden zich in  beide woningen mensen. Geen van de woningen zijn verzekerd. De woningen waren wel aangesloten op het electriciteitsnet. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Beide woningen en hun inboedel zijn in hun geheel in de as gelegd. Uit pand nr. 30 heeft de brandweer een 28 lbs. gascilinder gehaald.  De oorzaak van het doen kraaien van de rode haan wordt n onderzocht door de politie van Moengo.

July 12, 2015 / Nieuws

Share the Post