Woningbrand Evitastraat

Woningbrand Evitastraat

ok 1ok 2

Hedenmorgen heeft de rode haan gekraaid aan de Evitastraat # 45. De melding is omstreeks 07:18u gedaan door de meldkamer van de politie, terwijl de brandweer 3 minuten daarna is uitgerukt en tegen 07:27u op het brandadres gearriveerd. Terplaatse kreeg de brandweer te maken met een grote binnenbrand met zware rookontwikkeling. Het vermoeden bestaat dat de brand boven in één van de  slaapkamers is begonnen en via branddoorslag zich naar  andere ruimten van de woning heeft kunnen uitbreiden. Het vuur sloeg ook door de houten vloer naar beneden, waardoor de twee beneden ruimten ook in vlammen zijn opgegaan. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het het vuur zich naar belendende panden heeft kunnen uitbreiden. na ongeveer 30 minuten is het sein ‘brandmeester’ gegeven. Het huis dat in steen was opgetrokken, had een woonoppervlakte van ±  250m2  en werd bewoond door een gezin van 4. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

August 3, 2015 / Nieuws

Share the Post