‘Nabranders’

‘Nabranders’

  WONIimages (3)NGBRAND KARIEWEG.

Op dinsdag 18 augustus kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de karieweg een zijstraat van de sohanweg. De melding kwam binnen om 22.49. Het ging om een laagbouwwoning die in hout is opgetrokken. Terplaatse bleek dat de woning reeds helemaal was afgebrand. De brand is ontdekt door een buurjongen die meteen de brandweer in kennis stelde. Er bleef maar een persoon in de woning, die ten tijde van de brand niet thuis was. De woning was niet aangesloten op het electriciteitsnet en ook niet tegen brand verzekerd. Een gascilinder is tijdens de brand tot explosie gekomen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De oorzaak moet gezocht worden in de relationele sfeer, vermoedelijk heeft de vriendin van de bewoner de woning in brand gestoken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 WONINGBRAND MERVEILLEWEG 167

De centrale van de brandweer kreeg op woensdag 19 augustus een melding van een woningbrand aan de Merveilleweg 167. De melding kwam binnen om 12.30u. ter plaatse was de woning helemaal afgebrand. In de woning bleven een moeder en haar zoon. De zoon was ten tijde van de brand op het werk. De brand is ontstaan in de slaapkamer waar de moeder zich  bevondt. Familieleden die de brand  ontdekten, hebben de minder ‘zelfredzame’ moeder uit de kamer gehaald. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.  De woning was niet tegen brand verzekerd. Een 28 libs gascilinder werd door omstanders uit de woning gehaald, voordat de brandweer aankwam. De woning en inboedel zijn in zijn geheel afgebrand. De oorzaak wordt door de politie onderzocht.

 

August 24, 2015 / Nieuws

Share the Post