Brandweer sportdag

Brandweer sportdag

Picture1 Picture3Picture3

De afdeling Preparatie met haar subafdelingen  brandweer bewegingsonderwijs en brandweeroefeningen, zullen in samenwerking met de brandweer sportcentrale op zaterdag 29 augustus een sportdag organiseren. Deze sportdag is bedoeld voor het totaal brandweer personeel en hun gezin. De kickoff van deze dag is een wandel- en trimloop van ± 3,5 km, start CMP en finish  Kennedy  stichting, de inloop is om 07:00u. Na de trimloop zijn er 2 voetbal matches,  de 1ste  match is het team van officieren vóór 1980 tegen officieren  na 1980. De 2de match is het team van onderofficieren  tegen het team van  manschappen. Hierna zijn er 2 volleybal matches tw: officieren tegen dames en ondreofficieren tegen manschappen. Deze sportdag heeft enkele doelen za:  het totale brandweerpersoneel en hun gezin in beweging te brengen. Verder is het een voorbereiding op de geplande roostersporten en de periodieke testen voor het brandweerpersoneel. Tot slot moet deze sportdag er toe bijdragen dat de saamhorigheid onder het personeel verder wordt verhoogd.

Kom doe mee en beweeg!

August 25, 2015 / Nieuws

Share the Post