woningbrand Emielaan en kronenburgweg

woningbrand Emielaan en kronenburgweg

WONINGBRAND EMIELAAN # 35

IMG-20150902-WA0000De alarmcentrale van de brandweer kreeg op dinsdag 01 september omstreeks 07.54 een melding van een woningbrand aan de emielaan. Ter plaatse trof de brandweer een woning in brand met een enorme rook ontwikkeling aan. Een oplettende buurman die de brand ontdekte stelde de brandweer in kennis en probeerde zelf met twee brandblusapparaten de brand te blussen, deze poging bleek tevergeefs. Ten tijde van de brand was de enige bewoonster mevrouw  K.J. niet thuis, waardoor ze niet kon aangeven waar de brand begonnen was. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning was niet verzekerd. De brandweer heeft een 28 libs gascilinder uit het brandendpand pand gehaald. De woning en inboedel zijn in zijn geheel in de as gelegd. De politie van uitvlugt heeft de zaak in onderzoek.  De brandweer benadrukt dat gascilinders in huis zorgen voor brandgevaar en gevaren bij brand!

 

WONINGBRAND KRONENBURGWEG

Op maandag 31 augustus iser brand uitgebroken aan de kronenburgweg # 37 bij de familie Dijkgraaf. De brandweer kreeg de melding omstreeks 22,33u. Ter plaatse was de houten laagbouw woning reeds ingestort. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. het was is duidelijk als de woning is verzekerd tegen brand.  Woning en inboedel zijn  geheel afgebrand. De oorzaak wordt door de politie onderzocht.

September 3, 2015 / Nieuws

Share the Post