WONINGBRAND FAJADJANSTRAAT

WONINGBRAND FAJADJANSTRAAT

IMG-20150907-WA0001IMG-20150907-WA0002

Hedenmiddag maandag 07 september is er brand uitgebroken aan de fajadjanstraat # 64 (Flora A project) bij de familie santvliet. De melding kwam omsteeks 12.25u binnen door de meldkamer van de politie. Ter plaatse was de woning reeds helemaal afgebrand. Het gaat om een houten laagbouw woning die door acht mensen bewoond werd waaronder vijf volwassenen en drie kinderen. Ten tijde van de brand zaten de bewoners buiten. Een van hen zat op balcon te gamen, hij nam plotseling een brandlucht waar en snelde gauw naar binnen. Er was een enorme rookontwikkeling ontstaan in de middenste slaapkamer waar de brand begonnen is. De familie heeft voor de vijfde keer te maken gehad met een woningbrand. Twee keer op het marowijne project en nu voor de derde keer aan de fajadjanstraat. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Een bewoner is voor observatie per ontboden ambulance verwezen naar de spoed eisende hulp van het Academisch Ziekenhuis. De woning en inboedel zijn in hun geheel afgebrand. De brandweer heeft twee 28 lbs gascilinders uit de woning gehaald. Door kordaat optreden van de brandweer is de schade aan het belendend pand # 62 beperkt tot schroeien. De woning van familie sandvliet was wel verzekerd tegen brand. De oorzaak wordt nog onderzocht.

September 7, 2015 / Nieuws

Share the Post