HULPVERLENING BIJ AUTOBRAND EN BEKNELLING, KRUISING PENGEL- EN KEIZERSTRAAT

HULPVERLENING BIJ AUTOBRAND EN BEKNELLING, KRUISING PENGEL- EN KEIZERSTRAAT

IMG-20150908-WA0002 IMG-20150908-WA0001op woensdag 08 september omstreeks 03.28u kreeg de brandweer een melding binnen van een autobrand op de kruising van de J.A. Pengelstraat en de Keizerstraat. Ter plaatse trof de brandweer een brandende grijsgelakte Toyota regius aan. De vermoedelijke oorzaak van de brand is een brandstoflekkage die na een aanrijding ontstond, waarbij één of meerdere vonken zijn vrijgekomen. De aanrijding ontstond tussen de Toyota regius en een grijsgelakte Toyota corolla op boven vermeld adres. In beide voertuigen zaten alleen de bestuurders. De bestuurder van de  Toyota regius is een 33 jarige manspersoon die met de schrik vrij is gekomen, terwijl de bestuurder van de Toyota corolla de 45 jarige D.S, eveneens een manspersoon, een rib – en schouderfractuur aan de rechter zijde van het lichaam heeft opgelopen. De regius is totaal afgebrand terwijl de corolla  aanzienlijk is beschadigd. Nadat de brandweer de brand had geblust is gelijk over gegaan tot de technische hulpverlening, door toegang te verschaffen naar het slachtoffer dat bekneld zat in het voertuig. Dit  geschiedde door de beide rechter portieren te verwijderen. In samenwerking met het ambulance personeel is het slachtoffer uit het voertuig geplaatst, om vervolgens met de ambulance naar de spoed eisende hulp van het academisch ziekenhuis vervoerd te worden. Hier was er sprake van een mechanishe beknelling, dus het slachtoffer zat lichaamlijk niet vast in het voertuig, maar kon niet zelf uit het voertuig  vanwege de zware vervormingening aan bv. de portieren. De politie van bureau keizerstraat is belast met de oorzaak van dit ongeval.

 

September 8, 2015 / Nieuws

Share the Post