‘BEKNELLING’ HOEK MOLENPAD FRED DERBYSTRAAT

‘BEKNELLING’ HOEK MOLENPAD FRED DERBYSTRAAT

IMG-20150909-WA0000IMG-20150909-WA0003

IMG-20150909-WA0001Een  fietser kwam op woensdagavond 9 september omstreeks 18.34u onder de achterwielen van een ‘cement mixer truck’ terecht. Het verkeersongeval deed zich voor op de hoek van de Frederik Derbystraat en het Molenpad. Vermoedelijk beschreef de’cement truck’ een bocht op het zelfde moment waarop de fietser het wegdek opkwam, met het noodlottig gevolg. De geschatte leeftijd van het slachtoffer P.A  is ± 25jr. De brandweer heeft door middel van hefkussens en hydraulisch gereedschap het voertuig kunnen ‘heffen’ zodat het slachtoffer bevrijdt kon worden. Hydraulisch gereedschap wordt doorgaans toegepast bij beknellingen. Het slachtoffer heeft een linker bovenbeen- en een linker onderarmfractuur opgelopen. Nadat het slachtoffer was bevrijdt is hij per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis.  Het KBS wenst het slachtoffer spoedig herstel toe.

 

 

 

September 9, 2015 / Nieuws

Share the Post