KBS HOUDT SIMULATIE OEFENING

KBS HOUDT SIMULATIE OEFENING

IMG-20150915-WA0001 IMG-20150915-WA0006Op dinsdag 15 september, de sluiting van de verkeersveiligheidmaand, heeft de brandweer met verschillende stake holders een verkeersongeval in scene gezet. De opvoering vond tegen 11:00 uur nabij de brandweerpost van Geyersvlijt plaats. Deze simulatie had als doel  de weggebruikers met de gevolgen van onveiligrijgedrag  te confronteren. Bij dit ‘verkeersongeval’ waren twee voertuigen  betrokken. In beide voertuigen zijn de bestuurders ‘bekneld’ geraakt.  Doormiddel van technische hulpverlening  zijn beide ‘slachtoffers’ bevrijd.  De Minister van Justitie & Plolitie Dr. J. Vandijk Silos,  heeft na de officiele afsliuting van de verkeersveiligheidmaand,  de simulatie ook  bijgewoond. De actoren bij dit gebeuren waren  de Spoedeisende Hulp van het AZP, het Korps Politie Suriname, uitvaart bedrijf Poese en het Korps verkeersvrijwillegers.  De totale organisatie mag terugzien op geslaagde activiteit.

September 15, 2015 / Nieuws

Share the Post