WONINGBRAND APOERA

WONINGBRAND APOERA

IMG-20151021-WA0000Op maandag 19 oktober kreeg de brandweer van Apoera een brandmelding van de plaatselijke politie. Er  was brand uitgebroken aan de Kirto Mohamed Djuminiweg # 15.  De melding is om 00.15u in de ochtend gedaan. Ter plaatse stond de woning helemaal in brand en was reeds ingestort. De brand werd ontdekt door één van de buren. De eigenaar van de woning bevond zich ten tijde van de brand in de stad. Twee woningen op het zelfde terrein hebben schroeischade opgelopen. De brand is begonnen in een opbergruimte naast de woning waar er gascilinders waren opgeslagen, 6 van 28 lbs. en 1 van 100 lbs. In de woning waren er 4 gascilinders, waarvan 3 door de enorme hitte zijn geëxplodeerd. Dit  heeft enige risico’s bij het optreden van de brandweer teweeggebracht. De oorzaak  van de brand wordt onderzocht. Dit is de derde woningbrand in het ressort vanaf de aanwezigheid van de brandweer in mei 2014.

October 20, 2015 / Nieuws

Share the Post