“Tan Faya Basi”schoolprogramma

“Tan Faya Basi”schoolprogramma

Het Korps Brandweer Suriname start binnenkort met het  “Tan Faya Basi”schoolprogramma. In het tweede kwartaal van 2013 zullen verschillende lagere scholen in Paramaribo een Community Safety “Toolkit” van de Brandweer krijgen.

Deze activiteit is ook  de officiele uitrol van het project “Community Safety” om op een leuke en speelse manier bewustwording met betrekking tot brand in huis en omgeving en veiligheid bij het afsteken van vuurwerk op gang te brengen bij alle inwoners van Suriname.  De toolkit is een hulpmiddel voor kinderen en volwassenen over de gevaren van brand in en rondom de huiselijke omgeving.

Tevens zal de Brandweer in het kader van haar project “Community Safety” het “Tan Faya Basi” scholenprogramma met een promotietour landelijk scholen bezoeken en de “toolkits” verspreiden.

 

February 21, 2013 / Nieuws

Share the Post