WONINGBRAND NICKERIE + SONNY POINT

WONINGBRAND NICKERIE + SONNY POINT

In het  district Nickerie heeft de ‘rode haan’  weer  gekraaid. Op dinsdag 10 november  werd  omstreeks 15.50 u. melding gedaan van een woningbrand aan de pandamrijstweg # 41, in het ressort  groothenar.  Het ging om een hoogbouw woning in hout opgetrokken. Ter plaatse was de woning reeds helemaal afgebrand en ingestort. De brand is begonnen in een slaapkamer aan het plafond. In de woning bleven negen mensen waaronder moeder, vader en zeven kinderen.  tijdens  de brand waren er twee mensen thuis. De woning was niet verzekerd tegen brand. De brandweer heeft een gascilinder van 20 lbs. uit de woning gehaald. Vertragende omstandigheden vanwege een wegomlegging hebben ertoe geleidt dat de brandweer na 19 min. terplaatse was. De oorzaak  van de brand is nog onbekend en wordt verder door de politie van het gewest Nickerie onderzocht.

 

WONINGBRAND SONNYPOINT

IMG-20151111-WA0002Aan de Soerdjbalieweg # 67 te sonnypoint is  in de middag van  10 november omstreeks 15.30 uur brand uitgebroken. Het gaat om een laagbouw houtenwoning. Ter plaatse was de woning reeds helemaal afgebrand. De woning  werd bewoond door een moeder en vier kinderen. De jongste van vijf jaar was binnen. De moeder gaf aan dat ze Plotseling een knal hoorde en gelijk naar binnen holde om te kijken wat er aan de hand was.  Ze zag een vlammenzee en pakte haar zoon mee naar buiten. De woning was niet aangesloten op het electriciteitsnet en ook niet verzekerd tegen brand. De brandweer heeft een gascilinder van 28 lbs uit de woning gehaald. De oorzaak wordt nog onderzocht door de politie van Santodorp.

November 11, 2015 / Nieuws

Share the Post