AANRIJDING COESEWIJNE/J. LACHMONSTRAAT

AANRIJDING COESEWIJNE/J. LACHMONSTRAAT

DSC_5027De alarmcentrale van de brandweer kreeg hedenmorgen 16 november van de cmk een melding van een aanrijding op bovenvermeld adres. De melding kwam omstreeks 04.42 binnen. Het betrof  een aanrijding tussen twee personenauto’s, een witgelakteToyota wish en een crème gelakte Toyota runx. In de Toyota wish zaten  vier personen (drie mannen en een vrouw) die richting zanderij gingen. De chauffeur en de bijrijder zaten bekneld in het voertuig. De brandweer heeft beide personen kunnen bevrijden door  beide linker portieren te verwijderen. De bijrijder een zekere R.R. die vermoedelijk niet gegordeld was, heeft een kapwond in het gezicht opgelopen en is om het leven gekomen. Zijn geschatte leeftijd is 25 – 30 jaar. De andere drie inzittenden zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de spoedeisendehulp van het academischziekenhuis. Zij hebben enkele schrammen opgelopen. In de Toyota runx zaten twee personen een man en een vrouw. Zij kwamen met de schrik vrij en kozen het hazenpad. Na bijkans twee uren besloten zij zich ter plekke aan te melden.

Hedownloadnt Korps Brandweer Suriname condoleert de nabestaanden en wenst hen enorm veel sterkte toe.

 

November 16, 2015 / Nieuws

Share the Post