KBS participeerde op KKF jaarbeurs

KBS participeerde op KKF jaarbeurs

DSCF0700IMG_20151128_20030420151203_102731 Het KBS heeft onder de catogorie ’dienstverlening’ deelgenomen aan de onlangs gehouden KKF jaarbeurs. De beurs werd gehouden van 26 november tot en met 2 december.’ Tijdens deze activiteit zijn thema’s behandeld za. Vuurwerkveiligheid; het    vluchtplan; traliwerk (dievenijzer)  de rookmelder etc. Het contact met de bezoekers van de KBS stand was interactief waarbij zij ook  een bijdrage mochten leveren aan de demo´s, bv. ‘vlam in de pan’. Als aanzet tot een brandveilig bewustzijn, zijn enkele bezoekers ‘random’ voorzien van een vuurwerkbril en of een rookmelder. De meest gestelde vragen gingen over de rookmelder en electriciteit & brandgevaar. Ongeveer  800 bezoekers hebben de KBS stand bezocht.

 

December 4, 2015 / Nieuws

Share the Post