Woning brand aan de WILLY CAIROSTRAAT

Woning brand aan de WILLY CAIROSTRAAT

20151204_180615 20151204_181425Hedenmiddag heeft er brand gewoed aan de W. Cairostraat nr. 4, in het Flora project. De  melding werd omstreeks 18:00u. gedaan en de brandweer van de Centrale meldpost (CMP) aan de gemenelandsweg rukte na 2 min uit en was na  6 min ter plekke. de woning met een oppervlakte van ongeveer 7x8m, was bij aankomst van de brandweer haast  volledig afgebrand. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het vuur zich heeft kunnen uitbreiden naar belendingen. Een bewoner van het huis gaf aan dat hij op een bepaald moment afging op een brandgeur vanuit een kamer, hij werd toen geconfronteerd met een vlammenzee. Van de belendingen zijn enkel glazen ruiten gesprongen. Het pand is niet tegen brand verzekerd. Bij deze brand zij er vertragende  omstandigheden te melden, de melding is via de politie gedaan ipv. het alarm nr. van de brandweer op 110. Verder verliep het opstellen van het materieel moeizaam, vanwege omstanders (rampen toeristen) en ongunstig geparkeerde voertuigen.De oorzaak van de brand is onbekend.  

de strijd tegen brand is een strijd tegen de tijd,

  • bij brand altijd het alarm nr. van de brandweer bellen: 110
  • de omgeving van incidenten zoveel als mogelijk vrijhouden voor hulpdiensten

 

December 4, 2015 / Nieuws

Share the Post