‘Pia Man’ biedt KBS vuurwerk single aan

‘Pia Man’ biedt KBS vuurwerk single aan

IMG-20151222-WA0001Vanmorgen heeft de artiest ‘Pia Man’ (Cyrano Lugard) een ‘vuurwerk song’ aan het KBS aangeboden. De cd is door de waarnemend commandant R. Jakhari in ontvangst genomen. De commandant is zeer ingenomen met dit burger-initiatief dat geheel strookt met het beleid tav. burgerparticipatie in het kader van veiligheid. De song is getiteld  ‘Te ye sutu bombel’ en gaat  heel creatief over de vuurwerk periode in Suriname. ‘Pia man’ heeft eerdere producties gehad za. ‘wang wagi nak wang brom’(verkeersveiligheid), een duet met Brain bijlhout, voorlichtingssongs voor de schooljeugd etc. Het KBS roept een ieder op om vooral  in deze periode extra voorzichtig te zijn en herinnert eraan dat vuurwerkveiligheid een gezamenlijke verantwoodrelijkheid is

Beluister hieronder de ‘teaser’

December 22, 2015 / Nieuws

Share the Post