Woningbrand aan de Bat en Balstraat

Woningbrand aan de Bat en Balstraat

De  avond van eerste kerstdag is de familie Koorndijk minder ‘fortuinlijk’ verlopen. Omstreeks 21.38u. werd er melding gedaan van een woningbrand bij voormelde familie aan de Bat en Balstraat no. 6 (omgeving Toekomstweg). De brandweer van post Toekomstweg was binnen 2 min. op het brandadres en de vlammen sloegen reeds heftig uit de woning. De brandweer had de brand na ± 25 min. onder controle en heeft  kunnen voorkomen  dat het vuur zich naar de belendingen heeft kunnen uitbreiden. Volgens verklaring van de bevelvoerder was de familie in een gemoedelijk sfeer bijeen in de woonkamer, toen plotseling bij het openen van een achterkamerdeur een ‘vuurbal’ zich krachtig ontwikkelde. Het huis met een woonoppervlakte van ± 8x8m2 is niet tegen brand verzekerd. Een bewoner werd vanwege een emotionele inzinking, per ontboden ambulance naar de SEH vervoerd.

Bijkijk via   https://youtu.be/0EJ3au–Pnc  doorgestuurd video fragment van een buurtbewoner.

December 26, 2015 / Nieuws

Share the Post