Vermoedelijk opzet bij een beginnende brand Jules Fernandes school

Vermoedelijk opzet bij een beginnende brand Jules Fernandes school

IMG-20151227-WA0016IMG-20151227-WA0017Hedenmiddag omstreeks 17:40u. is er melding gedaan van een binnenbrand in één van de lokalen van de Jules Fernandes school aan de Ricolaan nr 1. De brandweer van was binnen 8 minuten terplaatse en trof een smeulende boekenkast met enorme rookontwikkeling aan. Het brandobject werd met een hogedrukstraal (hd) afgeblust. Het verlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de sloten van 4 (vier)   lokalen zijn geforceerd, de inventaris overhoop  gehaald en bijeen is gebracht. De lokalen en inventaris werden verder met verf besmeurd. Eerder in het weekend was er al sprake van een binnenbrand bij de Openbare school Hockey 1,  aan de Hockeystraat. Het onderzoek naar de oorzaak van de brand is in volle gang.

December 27, 2015 / Nieuws

Share the Post