Eerste brandmelding aan de J.S. Greenstraat

Eerste brandmelding aan de J.S. Greenstraat

elektrischeapparatuur_stekkerdozenHet is 4:08u. in de ochtend van 1 januari wanneer er melding wordt gedaan van brand aan de J.S. Greenstraat 89 c in het ressort van Blauwgrond. De brandweer van post Geyersvlijt was binnen 6 minuten terplaatse, toen bleek dat het om een binnenbrand ging, die reeds door omstanders was geblust. De brandweer heeft de brandresten afgeblust en de ruimten ‘geventileerd’. Het betrof in deze een erfwoning van een cluster van 7 huizen. Vanwege overmatige rook inhalatie zijn 2 Personen (moeder en zoon) per ontboden ambulance naar de SEH afgevoerd. Het huis is niet tegen brand verzekerd. de vermoedelijke oorzaak heeft met electriciteit te maken.

January 1, 2016 / Nieuws

Share the Post