Woningbrand Amrietsarweg

Woningbrand Amrietsarweg

20150324_112826Op nieuwjaarsavond is er brand uitgebroken aan de Amrietsarweg # 18 in het ressort Kwatta. De melding kwam tegen 22.00u. via de alarm centrale binnen. De brandweer had de brand na  23 min. onder controle. Ter plaatse was er sprake van een uitslaande brand. Het ging om een hoogbouwwoning die gedeeltelijk in hout en steen was opgetrokken. Tijdens het ontstaan van de brand waren de bewoners boven. Er werd door hun plotseling een rooklucht waargenomen. De bewoners snelden zich naar beneden, zagen dat de keuken in brand stond en sloegen meteen alarm. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning was  verzekerd tegen brand. De brandweer heeft twee gascilinders van 100 lbs uit het brandende pand verwijderd en heeft deze overgedragen aan het aanwezig personeel van de EBS (Ogane). De brandweer heeft verder kunnen voorkomen dat de woning in haar geheel is afgebrand. De brand is beperkt gebleven tot de keuken, bad, toilet en de buitenkeuken. Een belendend pand heeft wat schade opgelopen aan de dakgoot en enkele schutters die zijn gesprongen vanwege de hitte. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend.

January 2, 2016 / Nieuws

Share the Post