Waarnemend Commandant Brandweer bezoekt vuurwerkslachtoffers

Waarnemend Commandant Brandweer bezoekt vuurwerkslachtoffers

IMG-20160105-WA0002Hedenmorgen heeft de waarnemend Commandant Brandweer, Adjunct Hoofdcommandeur Jakhari R., de opgenomen vuurwerkslachtoffers in het ziekenhuis bezocht. Het gaat om 2 slachtoffers (18j. /37j.) bij wie operatief ingrijpen noodzakelijk bleek. Één van de slachtoffers is op 28 december 2015 geregistreerd, terwijl het andere zich op oudejaarsavond  aanmelde. De officiële registratie is naar beneden bijgesteld en staat nu op 25 vuurwerkslachtoffers, na een administratieve ‘feil’. In beide gevallen ligt de oorzaak van het ongeval in onvoorzichtigheid gecombineerd met overmoed. Naar bekomen informatie ging het ook nog om vuurwerk met een verhoogd risico. De waarnemend Commandant heeft namens het KBS het medeleven aan de slachtoffers overgebracht en hun een spoedig herstel toegewenst. Met toestemming van één van de slachtoffers is het moment van ontmoeting vastgelegd, terwijl het ander om reden van ‘privacy’ dat heeft afgewezen.

January 5, 2016 / Nieuws

Share the Post