3 brandslachtoffers aan de Munderweg

3 brandslachtoffers aan de Munderweg

20160115_134628 In de middag van vrijdag 15 januari heeft zich om 12:30u. een tragedie aan de Munderweg # 54 voltrokken, waarbij er 3 brandslachtoffers te betreuren zijn. De brandweer van CMP en post Knuffelsgracht respondeerden  na 4 min. op een melding van woningbrand op eerder aangehaald adres. Ter plekke was er sprake van een uitslaande brand en werd de informatie gegeven dat 2 personen door omstanders uit het  ‘zwaar’met traliewerk beveiligd  huis zijn bevrijd, terwijl  3 anderen nog in het brandend pand waren ingesloten. De brandweer heeft zich geconcentreerd op het lokaliseren van de ‘vermisten’. De brand was na ongeveer een halfuur onder controle en de vermisten werden als slachtoffers in één van de kamers levenloos aangetroffen, één volwasene en twee minderjarigen. Vermeldenswaard is dat vóór de komst van de brandweer, twee personen (moeder en zoontje) zijn bevrijd door ‘Chico’, de jongeman die enkele jaren terug ook op heldhaftige wijze een redding pleegde en zelfredzaamheid toonde  bij het kinderopvang tehuis NOSKASITAS, dat toen door brand werd verwoest.  Het KBS wenst aan de nabestaanden, vrienden en buurtbewoners veel sterkte toe.

 

January 16, 2016 / Nieuws

Share the Post