Woningbrand Leiding 9A

Woningbrand Leiding 9A

KHedenochtend is er brand geweest aan de leiding 9A nr.  24E, de melding kwam om 00:26u. binnen. De brandweer rukte na 1 min uit en was na 8 min ter plaatse. Het ging om een woning van ± 5 x 7m. in hout opgetrokken die volledig is afgebrand. De brandweer heeft enkel nablussingswerkzaamheden verricht. Het huis werd bewoond door een persoon met een gehoorbeperking. Het vermoeden bestaat dat het open ‘houtvuur’ (tjula)  eerder in de avond na gebruik  niet afdoende is gedoofd. Een watertankauto van brandweerpost Kwatta kwam op weg naar het brandadres vast te zitten, maar dat heeft geen invloed gehad op de operatie, omdat er water via het ‘eerste voertuig’  werd onttrokken, vanuit een nabij gelegen trens.

January 24, 2016 / Nieuws

Share the Post