KBS jubilarissen gehuldigd

KBS jubilarissen gehuldigd

DSCF20160p donderdag 28 januari zijn 8 jubilarissen door het KBS gehuldigd. Het gaat om personeelsleden die het vorig jaar met pensioen gingen en of 35 tot 40 dienstjaren hebben ‘bijgeschreven’. De huldiging vond plaats in de hoofdbrandweerkazerne aan de verlengde Gemenelandsweg, waarbij de aanwezigen werden toegesproken door de waarnemend Commandant brandweer Jakhari R. Het is een novum bij het KBS dat jubilarissen apart worden  gehuldigd, in het verleden werd deze ceremonie tezamen met die van  bevorderingen uitgevoerd. De waarnemend Commandant bracht de felicitaties namens de Min. van JusPol over en gaf aan dat bij een aparte huldiging de sfeer en waardering gerichter tot uiting kan komen. De jubilarissen werden bedankt voor hun inzet en aan den lande bewezen diensten. Het ligt in de bedoeling dat er een speciale dag wordt voorbereid voor alle KBS gepensioneerden.

 

 

 

 

January 30, 2016 / Nieuws

Share the Post