Keukenbrand aan de Needeweg

Keukenbrand aan de Needeweg

Picture1Aan de Needeweg # 68 in het district Wanica is er hedenmorgen brand uitgebroken. De  melding werd tegen 10.07u. gedaan. De brandweer was binnen 12 minuten ter plaatse toen hevige  rook zich vanuit de keuken ontwikkelde. Het ging om een laagbouwwoning die in steen is opgetrokken met een oppervlakte van ongeveer 13 x 9  meter. Er bleven zes mensen in de woning die tijdens de brand niet thuis waren. De brandweer moest zich via een keukenraam toegang verschaffen tot de woning. Binnen 5 min was de brand onder controle, waardoor is voorkomen dat het vuur zich verder heeft kunnen uitbreiden. De schade beperkte zich tot de keukenwanden, het plafond en keukenapparatuur. Het KBS doet ten overvloede een beroep om elektrische apparaten en of kooktoestellen niet onbeheerd aan te laten.

 

February 12, 2016 / Nieuws

Share the Post