Woningbrand Coronie

Woningbrand Coronie

IMG-20160214-WA0010Vandaag is jammergenoeg de eerste woningbrand van het jaar  in het district Coronie geregistreerd. De brandweer van het ‘Cocosdistrict’ kreeg omstreeks 13.00 uur melding van de plaatselijke politie dat er een woning aan de gouverneurstraat # 75 in brand stond. Ter plaatse bleek dat de houten laagbouwwoning reeds in ‘lichterlaaie’ stond. De woning werd door één persoon bewoond. De bewoner gaf aan dat hij net thuis aankwam en een rooklucht waarnam, hij maakte vervolgens de deur van de slaapkamer open en zag een enorme rookontwikkeling. Naar zijn zeggen begon hij meteen het huis te ontruimen, terwijl  omstanders de politie op de hoogte stelde. Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor. De woning was niet tegen brand verzekerd. De woning en inboedel zijn geheel afgebrand. Een grijs gelakt voertuig van het merk Toyota vista dat in de garage was, werd eveneens door het vuur verwoest

February 14, 2016 / Nieuws

Share the Post