Brand verwoest woning aan de Hoogestraat

Brand verwoest woning aan de Hoogestraat

IMG-20160217-WA0025Een  woning aan de Hoogestraat # 82 is vanmiddag  omstreeks  16:00u volledig door brand in de as gelegd. De brandweer was binnen 3 minuten op het brandadres en had het vuur binnen 4 min onder controle, maar kon helaas alleen maar voorkomen dat het vuur zich verder kon uitbreiden naar  nabije belendingen, waardoor werd voorkomen dat meerdere mensen dakloos  zouden worden. Deze belendingen hebben wat schroeischade opgelopen. Uit het brandend pand zijn 2 gascilinders van 28 lbs. verwijderd. De woning die was opgedeeld in drieën en  bewoond werd door 3 gezinnen, had een oppervlakte van 7 x 14 m. Geen van de bewoners was tijdens de brand in de nabije omgeving. Iemand zou vanaf de straat vuur uit het huis zien komen en vervolgens alarm hebben geslagen. Het huis was niet aangesloten op het elektriciteitsnet van de EBS en was ook niet tegen brand verzekerd. De oorzaak van de brand wordt door de plolitie onderzocht.

February 17, 2016 / Nieuws

Share the Post