Felle brand te Albina

Felle brand te Albina

IMG-20160307-WA0013 IMG-20160307-WA0007Hedenochtend heeft een felle brand gewoed te Albina aan de Gouverneurstraat, de melding werd omstreeks 3:22u. gedaan. De brandweer van Albina was binnen 2 minuten terplaatse toen ze geconfronteerd werden met een uitslaande brand in een winkelpand. Het vuur sloeg binnen de kortste keren  over naar een ander winkelpand, allernaast gelegen. Omstanders hebben 4 personen uit één van de brandende panden via het dak van de garage kunnen redden. Tot op dat moment werden er 4 personen vermist, 3 volwassenen en een kind. Intussen heeft de brandweer 2 lijken gelokaliseerd. Er is assistentie vanuit  de brandweerpost Commewijne aangevoerd. De brand is na ruim 2½ uur onder controle gebracht. De panden  waren zwaar beveiligd  met traliwerk en stalen roldeuren.  Er was sprake van een enorme vuurbelasting, de winkels hadden allerhande goederen in hun assortiment za: smeermiddelen, matrassen, bouwmaterialen, gascilinders enz. Op dit moment vinden er nog nablussingswerzaamheden plaats.

 

 

March 7, 2016 / Nieuws

Share the Post