Woningbrand goedenhoopweg

Woningbrand goedenhoopweg

KDe rodehaan heeft gistermorgen aan de Goedehoopweg # 94 in het ressort Goedeverwachting  gekraaid. De alarmcentrale van de brandweer kreeg de melding van de centralemeldkamer van de politie omstreeks 08.11u. Ter plaatse was een laagbouw houten woning met een oppervlakte van ongeveer 7 x 10m. helemaal afgebrand. In de woning bleven er 8 mensen. Tijdens de brand waren een moeder en haar twee dochters thuis. De oudste dochter heeft de brand in één van de slaap kamers ontdekt. De woning was niet aangesloten op het electriciteitsnet en ook niet verzekerd tegen brand. De moeder die hoogzwanger is werd voor observatie per ontboden ambulance vervoerd naar de spoedeisendehulp van het AZP. Een   hond heeft brandwonden opgelopen, doordat die opgesloten was in een hok. De brandweer heeft 3 gascilinders uit het brandende pand gehaald, 2 van 28 lbs. en één van 20 lbs. De shutters van een  belendend pand op het zelfde terrein, zijn door de hitte gesprongen en  een rijwiel aldaar, heeft brandschade opgelopen aan zadel en stuur.

March 16, 2016 / Nieuws

Share the Post