Woningbrand Welgedacht C weg

Woningbrand Welgedacht C weg

KOp dinsdag 22 maart  omstreeks 07.22 u is er brand uitgebroken aan de welgedacht C weg # 126. Het gaat om een laagbouwwoning die in steen is opgetrokken. Ter plaatse stond de woning reeds in brand. Er bleven 11 mensen in de woning die  tijdens de brand sliepen. Het is niet duidelijk als de woning verzekerd is tegen brand. Er deden zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voor. De brand was omstreeks 07.41 uur onder controle. Een  donkerblauw voertuig die in de garage stond heeft schroeischade opgelopen. De brandweer van post Leleydorp heeft 2 gascilinders van 28 lbs. uit het pand verwijderd. Woning  en inboedel zijn geheel afgebrand. De  brandweer heeft wat vertraging in het verkeer gehad vanwege de enorme fille op dat moment. De oorzaak van de brand wordt door de politie onderzocht.

 

 

 

March 23, 2016 / Nieuws

Share the Post