Band brandstoftanker in brand

Band brandstoftanker in brand

tankerDe linker achterband aan de binnenzijde van een brandstoftanker met een inhoud van ongeveer 1800 liter diesel, stond hedenochtend omstreeks 02.00u. in brand. De brandweer van post Albina rukte uit, nadat de alarmcentrale de melding van de politiemeldkamer kreeg. Het gaat om een brandstoftanker van het bedrijf Ramhark die op weg was van Bushmanhill richting Snesiekondre (Langatabbetje) voor het leveren van brandstof. In het voertuig zaten twee personen, de chauffeur en een meerijder. Op een gegeven moment hoorden de inzittenden een harde klap aan de achterzijde van het voertuig. Toen ze uit het voertuig sprongen om poolshoogte te nemen bleek dat de één van de achterbanden in brand stond. Met twee poederblussers die op het voertuig waren hebben ze geprobeert de brand te blussen. De politie van Moengo kwam ook ter plaatse met twee poederblussers, die door de inzittenden van de brandstoftanker  goed gebruikt werden om de brand verder te blussen. Bij aankomst trof de brandweer een  rookontwikkeling aan. Doormiddel van schuim (afdekkend) en daarna water (afkoelend)  heeft de brandweer de brand verder geblust.

April 5, 2016 / Nieuws

Share the Post