Vier meldingen van brand op woensdag 20 april

Vier meldingen van brand op woensdag 20 april

KOp woensdag  20 april zijn vier meldingen van brand geweest. De eerste  was  vroeg in de ochtend tegen 02:08 aan de Sopropostraat # 11, in het ressort charlesburg. De brandweer was na 7 min. terplaatse en trof een uitslaande brand aan. Het ging om een leegstaande laagbouwwoning die in hout en steen was opgetrokken. De brand werd door een buurtbewoonster ontdekt die meteen de brandweer in kennis stelde. Zij gaf aan dat de brand in één van de kamers was begonnen. De  brandweer had het vuur na ongeveer 15 min. onder controle. De woning die totaal is afgebrand, was niet tegen brand verzekerd. De oorzaak van de brand is onbekend.

De tweede melding was in het district Commewijne  te Tammanredjo seri E 52.  De brandweer kreeg de melding omstreeks 13.00 u . Ter plaatse werd de brandweer geconfronteerd met  een uitslaande brand. De brand werd ontdekt door een buurman die aangaf dat de brand in een kamer begon. De woning werd door vijf mensen bewoond waaronder, een echtpaar met twee kinderen en een bejaarde vrouw.  De woning was niet verzekerd tegen brand. Woning  en inboedel zijn totaal afgebrand. De oorzaak van de brand is onbekend.

Vrijwel op het zelfde tijdstip had de ‘rode haan’ In het district Para aan de Groenhartweg # 19, voor de derde keer gekraaid. De brandweer kreeg de melding omstreeks 13.08. Ter plaatse was er sprake van een uitslaande brand, die na 35 min. onder controle is gebracht. Het was een laagbouwwoning in hout opgetrokken. De eigenaar die alleen in het huis woonde was  tijdens de brand in een bosschage achter het huis. De woning was niet verzekerd tegen brand. De brandweer heeft een 100 lbs gascilinder naast het pand moeten verwijderen. Woning  en inboedel zijn geheel afgebrand. De oorzaak wordt onderzocht.

De vierde melding was aan de  Basiramhatoenweg in het Menckenbergprojekt. Deze melding is omstreeks 14:57 geweest, terwijl  de brandweer van post Kwatta na 8 min. terplekke was toen bleek dat de brand door omstanders onder controle was gebracht. Een bed en een hoopje kleren stonden in brand. De brand deed zich voor in een stenen ruimte (bouwsel). De brandweer bluste het vuur verder af.

 

 

 

 

 

 

 

April 21, 2016 / Nieuws

Share the Post