Grote binnenbrand aan de Johannes Mungrastraat

Grote binnenbrand aan de Johannes Mungrastraat

20160424_21231820160424_213434_LLSHedenavond heeft een enorme binnenbrand gewoed aan de Johannes Mungrastraat hk. Virolastraat. Het ging om een zakencoplex waaronder een bar/restaurant, een auto-accessoire zaak, een aantal slaapkamers en een bami fabriek boven. Tijdens deze brand was er niemand aanwezig, de brand werd door de buren ontdekt die alarm sloegen. De melding kwam om 20:08u. binnen, terwijl de brandweer na 6 min op het brandadres aanwezig was. Terplaatse werd de brandweer geconfronteerd met een situatie waarbij de vlammen al uitsloegen en  een zware rookontwikkeling aanwezig was.  De zware beveiliging zorgde voor enige vertraging. Zo moest in eerste instantie een deel van het traliewerk worden gesloopt om toegang te hebben tot de brandhaard, naderhand hebben de eigenaren bij aankomst  één van de ingangen kunnen openen. De brand die vermoedelijk in de keuken is begonnen heeft enorme schade aangericht. De brandweer heeft 13x 100lbs, 3x 28lbs en 1x 20lbs gascilinders als één van de grootste gevaren bij brand kunnen verwijderen. Het sein ‘brandmeester’ werd na ruim een uur gegeven.

 

April 24, 2016 / Nieuws

Share the Post