Brandstoflekkage in de binnenstad

Brandstoflekkage in de binnenstad

VID-20160505-WA0008_8975[1]Hedenmorgen heeft de brandweer van post Knuffelsgracht hulp verleend bij het neutraliseren van een enorme brandstoflekkage (diesel) in de binnenstad. De  melding van deze ‘oil spil’ werd tegen 05:00u gedaan. De lekkage liep vanaf de Waterkant- Lim A po straat – Herenstraat tot de Nassylaan. De meeste concentratie van deze lekkage was op de hoeken van Miranda- watermolenstraat en Klipsteen- Herenstraat. De brandweer heeft na ongeveer 3 uren de situatie onder controle kunnen krijgen. Het vermoeden bestaat dat de lekkage komt door een niet ‘regulier’ brandstoftransport. De  lekkage is zoveel als mogelijk met droogzand bedekt. De aanwezige Politie heeft het verkeer op bepaalde locaties moeten omleiden.

May 5, 2016 / Nieuws

Share the Post