Slapen of ‘inslapen’ bij brand

Slapen of ‘inslapen’ bij brand

downloadRookmelders redden levens    Wist u dat als er ‘s nachts brand uitbreekt u heel weinig kans hebt om tijdig wakker te worden?…ja want als u slaapt ruikt u veel minderDe rook van een brand verspreidt zich zeer snel DSCF4905en is verstikkend. U hebt praktisch maar 3 minuten de tijd om uw woning levend te verlaten. Vanaf  begin van dit jaar zijn 11 mensen omgekomen bij brand, vorig jaaar waren dat 4. Vrijwel alle slachtoffers sliepen  tijdens de beginfase van de verwoestende brand, die een einde bracht aan hun leven. Wij kunnen samen voor zorgen dat deze tragedies worden terug gedrongen. Brandveiligheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Begin dus nu te investeren in voldoende rookmelders, om u en uw gezin tijdig te alarmeren, temeer als uw pand is voorzien van traliewerk. Rookmelders kunnen uw reactietijd bij brand versnellen, waardoor u en de uwen tijdig kunnen vluchten.  Bekijk de ‘update’ rubriek brandpreventie op de startpagina, voor  nadere informatie en instructies. (klik hier om video te bekijken)

Rookmelders kan je kopen in diverse brandveiligheidswinkels.

 

May 15, 2016 / Nieuws

Share the Post