Brandweer heeft ‘handen vol’ met hulpverlening

Brandweer heeft ‘handen vol’ met hulpverlening

20160515_212412IMG-20160515-WA0006[1]De brandweer heeft een drukke avond met het verlenen van hulp aan mensen die getroffen zijn door  onweersbuien  van een enkele uren geleden. Deze onweersbuien gingen gepaard met hevige windstoten, waarbij daken van huizen zijn weggewaaid  en bomen zijn ontworteld. Deze rampspoed heeft zich in verschillende wijken doen gelden b.v.  aan de Keizerstraat, Rio Negrostraat Rembrantstraat, Weg naar Zee, etc. Aan de keizerstraat kwam een enorme manjaboom op een huis terecht, waardoor een persoon met een beperking werd ingesloten. Er is na een halfuur een mogelijkheid gecreëerd om toegang tot deze minderzelfredzame te hebben. Het huis is enorm beschadigd, de rechterzijgevel stortte totaal in. De brandweer is momenteel drukdoende met andere hulpdiensten om de situatie waar mogelijk voor dit moment te stabiliseren.

 

May 15, 2016 / Nieuws

Share the Post