Eerste woningbrand genoteerd aan de Roëlstraat

Eerste woningbrand genoteerd aan de Roëlstraat

IMG-20170104-WA0000De eerste woningbrand werd in de vroege ochtend van woensdag 4 januari  genoteerd. Aan de Roelstraat No. 62 heeft toen een felle brand gewoed. De melding van deze brand werd om 03:37u. gedaan. De brandweer was binnen 8 minuten terplaatse toen er sprake was van een uitslaande brand. Het betrof in deze een hougbouwwoning die gedeeltelijk in steen en hout was opgetrokken, waarbij woning en inboedel geheel in de vlammen zijn opgegaan. De brandweer heeft 5 gascilinders kunnen verwijderen en voorkwam dat het vuur zich naar belendingen uitbreidde. De brand was binnen 50 min onder controle. Het huis werd bewoond door 6 personen, ‘de heer des huizes’ gaf aan  dat zijn drugsverslaafde zoon de brand heeft gesticht. Naar zijn zeggen heeft deze 37 jarige zoon, tot 2 keer eerder gepoogd het huis in brand te steken. De zoon in kwestie is door de politie aangehouden. Intussen staat de teller van woningbranden tot heden op 4.

January 12, 2017 / Nieuws

Share the Post