Korps Brandweer is 5 logistieke voertuigen rijker

Korps Brandweer is 5 logistieke voertuigen rijker

Het KBS is op vrijdag 01 februari vijf logistieke voertuigen van het merk Mahindra rijker geworden.De officiële overdracht vondt plaats in de hoofd brandweer kazerne aan de gemenelandsweg.

De minister van Justitie en Politie meester Edward Belfort overhandigde de sleutels aan de commandant van het KBS de heer  Cecil Waal.De bewindsman sprak de hoop uit dat de voertuigen effectief en efficiënt zullen worden ingezet om de gemeenschap te diennen.De voertuigen zullen  worden ingezet op de respectieve afdelingen te weten; De bijen dienst 2x,Bluswatervoorziening 1x,Albina1x,Saramacca 1x.De commandant Brandweer vroeg het personeel om zo zuinig mogelijk met de voertuigen om te gaan.En deze als hun eigen privé voertuigen te behandelen.

February 1, 2013 / Nieuws

Share the Post