Woningbrand Afijaba straat

Woningbrand Afijaba straat

IMG-20170209-WA0022 (1)Aan de Afijaba straat # 19 is er hedenochtend brand uitgebroken. Het gaat in deze om een zakenpand annex apartement. De melding kwam om 02.36 u. binnen. Ter plaatse was er sprake van een uitslaande brand.  Het apartement werd bewoond door drie mensen die niet ter plaatse waren. De brand die boven in het apartement is begonnen, was na ongeveer 25min onder controle. Het pand dat wel verzekerd is tegen brand, werd totaal met inboedel  door de brand verwoest. Een belendend pand op # 21 heeft schroeischade opgelopen aan de windveer, muur, dakgoot, electrische bedradingen en enkele dakplaten. Dit hoogbouwpand is eveneens tegen brand verzekerd. Het  pand op # 17  heeft water en schroeischade opgelopen, enkele dakplaten zijn stuk gegaan, ruiten zijn gesprongen en een machine bankwerken is door water beschadigd. Dit pand was niet verzekerd tegen brand.  De brandoorzaak is nog in onderzoek bij de politie.

February 9, 2017 / Nieuws

Share the Post