Binnenbrand a/d Nw Weergevondenweg

Binnenbrand a/d Nw Weergevondenweg

DSC_4219In ‘ Nieuwweergevonden mall’ aan de Nieuwweergevonden weg # 121 was hedenmorgen omstreeks 00.28u sprake van een binnenbrand. De vlammen kwamen nauwelijks naar buiten, waardoor de brand veel later door omstanders is ontdekt. Het gaat om een hooggebouw  die volledig in steen is opgetrokken. Aan de bovenzijde van het gebouw bevonden zich een bar dancing en de woonruimte van de eigenaar, deze zijn helemaal afgebrand. Op de begane grond  zijn er units die worden verhuurd, deze hebben  wat schroei en waterschade opgelopen. De brand was na ruim een halfuur onder controle. Tijdens de brand  was niemand aanwezig. De eigenaar bevind zich in het buitenland. De familie die ter plaatse kwam heeft  2 gascilinders van 100 lbs uit het pand kunnen halen, terwijl de brandweer één van 20 lbs heeft verwijderd.  De oorzaak van deze brand wordt nog door de politie onderzocht. Het pand is wel vezekerd tegen brand.

February 15, 2017 / Nieuws

Share the Post