‘Bijenkorf’ afgebrand

‘Bijenkorf’ afgebrand

bkorfHet ontspanningscentrum de Bijenkorf aan de Jacqeus van Eerstraat is hedenmorgen door brand getroffen. De melding werd om 09:37u. gedaan, terwijl de brandweer na 3 minuten terplaatse was toen er reeds sprake was van een uitslaande brand. De  brand die vermoedelijk in een opslagruimte is begonnen, werd door medewerkers van het bedrijf Kuldipsingh tegenover de Bijenkorf ondekt toen er nog sprake was van rookontwikkeling. Nadat deze medewerkers de brandweer hadden gealarmeerd, hebben ze samen met de sleutelbeheerder getracht de brand in de opslagruimte met brandblusapparaten te blussen. Bij het openen van de deur van deze ruimte is zuurstof tot het ‘proces’ toegetreden, waardoor het vuur zich explosief heeft kunnen uitbreiden. Wederom is  sprake geweest van risico’s bij het optreden van de brandweer in het gebouw, dat niet tijdig spanningloos kon worden gemaakt.

February 18, 2017 / Nieuws

Share the Post