KBS overall kampioen bij vrouwensportoernooi

KBS overall kampioen bij vrouwensportoernooi

 

IMG-20170308-WA0027

Een dolblije Commandant Brandweer temidden van het winnend KBS vrouwen team

IMG-20170308-WA0028

De felbegeerde trofeeen, die het KBS in de wacht heeft gesleept

De ‘brandweervrouwen’ zijn in de Memre Boekoe Kazerne op 8 maart vrouwendag, kampioen geworden van het toernooi dat in verband met deze internationele dag werd gehouden.  Deze wedkamp werd door de commissie ‘ Vrouwen in de gewapende beroepen’ georganiseerd voor het vrouwlijk personeel van deze beroepsgroepen waaronder, het  Nationale leger, Korps Politie Suriname, Korps Brandweer Suriname, Korps Penitentiaire Ambteneren en het Korps Douaniers. De vrouwen van KBS bleken o.a. op de onderdelen, geluidsrace, watravolley,  en slagbal, de meeste punten te hebben behaald. Ondanks de aanhoudende regen hebben de teams die elk uit 25 dames bestonden, elkaar, sportief mogen bekampen. Volgens de commisie moet dit evenment een jaarlijks terugkerend karakter dragen. De trekkersrol was dit keer het Nationale Leger toebedeeld, terwijl volgens planning  het KBS deze het volgend jaar zal overnemen.

March 9, 2017 / Nieuws

Share the Post