Woning Gobiestraat geheel afgebrand

Woning Gobiestraat geheel afgebrand

IMG-20170320-WA0006Op maandag 20 maart 2017 werd omstreeks 8:31 een  mobilifonische melding ontvangen van de CMK dat er een woningbrand is aan de Gobiestraat # 6.de brandweer rukte terstond uit en was omstreeks 8: 40u ter plaatse. Bij aankomst trof de brandweer een laagbouw woning aan die geheel in brand stond. Vermeld dient te worden dat de woning gedeeltelijk was opgetrokken in hout en steen. De brandweer gaf omstreeks 8:45  brandmeester aan. In deze woning dat is afgebrand woonde een gezin bestaande uit 7 personen inclusief moeder en vader. De hoofd bewoner van de woning, de heer Perré R gaf aan dat hij de woning van de heer Sital die  op hetzelfde perceel woonachtig is huurde. Voorst gaf hij aan dat hij zijn kinderen kort te voren op school had afgezet en dat hij bij die gelegenheid de televisie had aangelaten. De eigenaar, de heer Sital gaf in gesprek met de brandweer door dat hij op een gegeven moment een knal hoorde en daarop is ingegaan. Toen hij naar buiten liep, zag hij dat de woning van de huurder Perre in lichter laaie stond. De oorzaak van de brand is voorhands nog onbekend.

March 20, 2017 / Nieuws

Share the Post