Architecten woningbouwproject op bezoek bij KBS

Architecten woningbouwproject op bezoek bij KBS

delegatieleden en leden van het KBS tijdens de uiteenzetting van het project

delegatieleden en leden van het KBS tijdens de uiteenzetting van het project

Hedenmorgen heeft een delegatie van het bureau SHANGAI ARCHITECTUAL DESING & RESEARCH CO, een werkbezoek gebracht aan het KBS. Dit bezoek werd in het kader van fase 1 van het woningbouwproject te Vredenburg Serie B (Altona) gedaan. Dit bureau zal in deze fase 350 woningen  bouwen. De schakels van de veiligheidsketen, Proactie en preventie, zijn de leidraad geweest tijdens deze bijeenkomst. Hierbij zijn bluswatervoorzienigen en  bouwkundigevoorzieningen van dit  project aan de orde gesteld. Verder zal voor het ontwerpen van de wegen, het bureau anticiperen op de breedte, asdruk en draaicirkel van de blusvoertuigen van het KBS. De Vice Presedent van het bureau, Jun Zhao heeft aangegeven alle adviezen van het KBS ter uitvoering mee te nemen. Intussen zullen de bevindingen en adviezen mede via het Ministerie van OWT & C worden vastgelegd.

May 30, 2017 / Nieuws

Share the Post