Voertuig ramt voorgevel en terras ‘Jimmy Bar’

Voertuig ramt voorgevel en terras ‘Jimmy Bar’

DSCF5490 IMG_0672Op de kruising van de Orvistraat en de Floralaan, heeft zich Hedenmorgen omstreeks 08.30,  een zware aanrijding voorgedaan. Het ging om twee voertuigen, een Toyota Harrier en een Mitsubishi Pajero. De Toyota Harrier ramde hierbij de voorgevel en het terras van ‘Jimmy Bar’, gelukkig bevonden zich op dat moment geen bezoekers op het terras. De inzittenden van de beide voertuigen waren minder fortuinlijk, waarbij ze door de opgelopen kneuzingen per ontboden ambulance naar de S.E.H. zijn vervoerd. De bestuurder van de Pajero zat mechanisch bekneld, waardoor de brandweer deze moest opheffen, terwijl de bijrijder in dit voertuig en de bestuurder van de Harrier, niet aanspreekbaar waren. Het sein ‘ongeval meester’ werd na een halfuur gegeven.

June 6, 2017 / Nieuws

Share the Post