Brandweer Nickerie houdt open dag

Brandweer Nickerie houdt open dag

20170707_09453320170707_09435420170707_092814Het Korps Brandweer  Suriname heeft op vrijdag 7 juli een brandweer ‘open dag’ in Nickerie gehouden. Deze activiteit werd in het kader van een serie landelijke ‘open dagen’ gehouden. Met deze ‘open dagen’ wil het KBS het publiek beter bekend maken met de taakstelling van het korps. Verder zijn  imagoverbetering, het kweken van goodwill, transparantie en inzichtelijk maken van procedures, ook  onderdeel van de uitgangspunten. Er hebben verschillende locale diensten aan deze brandweer ‘open dag’ meegedaan z.a. het Nationaal Leger, het Korps Politie Suriname, Mungra Medisch Centrum, het BOG en constructie bedrijf Turbo. De schooljeugd was goed vertegenwoordigd op de brandweer post aan de Cederstraaat, waarbij ze enkele spectaculaire demo’s  hebben meegemaakt, maar ook  serieus werden geïnformeerd over veiligheid.  Het KBS zal het aspect van  een brandveilige woon- en leefomgeving de komende tijd , zeker met de komende ‘droogte’, uitermate belichten. De eerstvolgende ‘open dag’  zal op zaterdag 29 juli te Apoera , nabij het commisariaat aldaar worden gehouden.

July 10, 2017 / Nieuws

Share the Post